Wednesday, November 30, 2011

Deep impact

"aku ingatkan dengan gaya kau bercakap macam A. Samad Said segala bagai, sindirian umpama karpal singh berhujah mematangkan diri kau...tapi rupa2nya kau lagi budak2 dari aku...hahaha...lawak shhyyaaalll!!!!!!"




bagus la tu,,,bagus,,mmg bagus,,,,


ye laaaa,,,,,mybe ak xtau dari awal,,,,
kalo ak tau,,mmg bdk kmpung xkan buat la,,,,,,
tp bila dah terbuat,,,,boleh gak la tau,,,,
ape rhsia hati yg trpendam dlm diri si polan bin si polan tu,,,,,


alkisahnya begini,,,,,
berlaku di sebuah laman muka buku (facebook)
disebabkan geram,,,,bdk kmpung pun try la block sorg manusia ni,,,
ye la kannn,,,,coment2 dia tu bnyk mncarut bagai,,,,
so, dgn niat xnak la bg dia carut n kutuk lebih2,,,,bdk kmpung pun block la dia,,,so, dia x bleh la bc komen kita kannn,,,
at least,,,,dpt la reduce komen benci dia kat bdk kmpung ni,,,,
sape la kita kan,,,,,,ade mase diguna, ade mase terbuang


nk dipendekkan cerita, terasa brsalah plak la,,,kalo budak kmpung block dia,,,,
so, bdk kmpung pun unblock la manusia ni semula,,,,,
tanpa bdk kmpung sedari,,,,,since kita block n unblock back,,,,
kita terus unfriend or remove friend seseorang itu....


arrgghhhh!!!,,,,ak x berniat nk wat mcm tu,,,,
serius kowt,,,,just saje2 nk block dlm masa tidak lebih 12 jam,,,,
terus jd mcm ni,,,,,,,


so,,,,,,,bdk kmpung la yg jadi mgsa,,,
nk wat cmne kann,,,,,,buat sndiri, tanggung sndiri la,,,,


xpela,,,,bdk kmpung dah add dia semula,,,,
dah salah kita kann,,,
tp just nk highlite kat sini..
bdk kmpung xde niat nk remove dia or unfriend skalipun,,,






Pengajaran:
kpd pmbaca di luar sana,,,jgn la block kawan2 anda sesuka hati,,,nnti jd mcm bdk kmpung ni haaaa,,,,,,dugaan,,,,,tertekannn,,,,,









1 comment:

She is Wawa said...

sabar ye abg aril ^^!
sesungguhnya Allah kasih pada orang yg sabar (:

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...