Sunday, November 21, 2010

Ke Mana Hilangnya Gaji Pertamaku????

hahahahaaa.......
mmg lawak kan post kaLi ni...
tu la masalah anak2 muda yg brdarah muda  skunk trmasuklah diriku ini..
pntang dpt duit....abis  lesap ntah ke mana...
ke mana?...di Mana?..
pergi melancong luar negara..
blanja kwn2...tettt..
tranpostation yg melampau...
makan2..minum2..jalan2...hahahaa..
besa la tu...dah pnat bkerja..perLula penuhi tuntutan jiwa nak brgembira..
hnya seketika..

ntah la?...akpun xtau kemana hilangnya..
dah makin kering...so,skunk ni ngah tungu next salary lar..
kali ni bdk kmpung kena pndaiLa brjimat...well nak spend duit kcemasan utk knduri abg aku..
hihihihihihiii...

hurmmm....
sedeyh plak bdk kmpung coz x dpt balik beraya haji di kampung last week..
nak wat cmne....cuti skjap sngt..
so, prlu la smpan cuti  utk  abg ak khwin nnti even baLik sekejapje..
tu la lumrah alam pkerjaan...mmg ssah nak dpt cuti...
mmg susah nak spend masa  dgn  fmily n rakan2..
so,  bdk kmpung prlula hargai masa2 yg masih ade ni..
lpas ni mgkin akan lebih busy kann..

fuhhhh.....dah makin mncabar plak kerja ak kat Linggi ni ha..
mcm2 bnde nak kena uruskan...
wat report n  manage lab segala bagai..
so, bdk kmpung perLu la gunakn skill yg ada ni ha..
bajet kannn...

6 comments:

fakhruru said...

blnja awekz kt amjal
tetttttttttttt.!!

BuDak KaMpunG said...

oopppssss.......
xde mknenye..
silap org tu...

nonstop unsilent said...

yup sebab kita dating kt sebelah amjal kan sharil? wakakakhh. xda maknenye okeh. byr asing2. di ulang byr asing2~~ tetttt

BuDak KaMpunG said...

herk...eleh...
silent sudah.....
hihihihihiii...

BuDak KaMpunG said...
This comment has been removed by the author.
nonstop unsilent said...

kate non stop unsilent. heheh anyway ak blik ktn esok, yeyyy

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...