Friday, October 22, 2010

Nothing......

hahahahhaaa........
wowww...pejam celik..pejam ceLik...
dah mncecah 2000 somethg pmerhati blog bdk Kmpung ni..
mesti ade rmai yg trnanti2 post brikutnya kann...(ayat mmbunuh diri)..

xde bnde la ak nak ckp time ni..
skunk ni ak duk mlyan fbookk....
ditmbah lg dgn keletihan after baLik keje...(hnya jiwa ni mrasai)....^^!
well, keja kat cni dah makin mncabar,,
bfore diz asyik mncabar fizikal...kali ni mncabar mentaL n emosi..
mmg mncabar la keje kat cni..hahahaaa...
mmg trtekan bila kita dprtangungjwbkan utk supervise org yg dah lme kje kat c2..
dah la kita ni baru lagi...diorg plak yg lebih bnyk ajar aku...
ak plak kena ikut cara diorg....(ade jgak la yg ak x puas ati)
so, tq la kpd rakan2 yg mmbantu n mwarnai hidup ak kat cni
hahahahaa...sabar je la jd bdk kmpung ni ha..

ak ni plak giler malas nak siapkan mane2 keje yg nak kena taip n so on..
ye la..mngdap labtop n online mmnjang..
tettt...



k la..tu jek..

kpd yg akan mndduduki final exam for diz sem..slmt brjuang la ye..
lmbat lg kowt..tp mase tu ibarat pedang, akan mmotong kita bila2 jek..

No comments:

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...