Sunday, September 19, 2010

SeLesai Raya...Kini BeKerJa...

Lokasi n status:
Stesen Keretapi Tanah Melayu (KTM), Ipoh, Perak
Jam 5.12 p.m.
ngah menunggu train ke KL...
smbil Kelam keLibut online...


-post ini akan disunting (will be edited) dlm mase trdekat...bdk kmpung ngah kalut skunk ni-


Status:
ngah edit post ni la....kat area paNtai Dalam, Kuala Lumpur.


Ape?
just want to say..ak dah puas beraya kat umah even raya tahun ni xde la semeriah last yer..
masing2 ade hal sndiri yg nak dibuat..
but mcm biasa la kann...every year, mesti buat lemang la..
tp budak kmpung malas la nak post gmbar or cara2 nak buat lemang bcoz..b4 diz dah ckp kann..

ape yg menarik raya tahun ni?..
well..my big brother dah bernikah la...
kat masjid Ubudiah KuaLa Kangsar gitu...

  

owh...gambar kat atas ni?...
my mother n her siblings n her frens laa...
semangat brkobar2 nak tunjuk duit mas kawin tu ha....
hahahaaa...ni gmbar selingan jek ok...


haaa.....gmbar kat atas ni la...pasangan yg akan bersanding bulan 12 ni...
oooppssss.....


Mengape?..bdk kmpung ni plak xtau la nak bertunang or nak brnikah...
belum ketemu jodoh lg..mybe bg peluang kat adik2 yg dulu kowt...
hahahaaaaa.....ak ni nak fokus kat kerjaya dulu...
belum ade mase nak fikir ttg soaL cinta even ramai kwn2 kat luar sane duk bsy tanye who is my couple?
owh wutevaa.....ade je tp xde yg betul2 pasti....(oopppsssss.....-blushing-)..
my big daddy said....aril, kalo nak fikir pasal kahwin..mesti dpt keje n stabil dulu..
yeah.....true..true...(tp xtau la bila nak rase nasi minyak aku kannn)...

ok la...kita tinggalkan seketika isu kawin mawi tu ye..
hurmm..bdk kmpung ni dlm dilema alam pkrjaan sekarang ni...
bnyk pilihan kerja kat depan mata..xtau nak pilih yg mane...(bajet bagus sngt).
hahahaaaa.....hurmmm...
nak tau ape jd lepas ni?...
nntikan post sterusnya k...

i gonna get new house at Vista angkasa

No comments:

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...