Thursday, July 15, 2010

saje isi masa terluang

catatan......9.30 a.m.
wireless x ok....so kena cepat menaip....
ngah tunggu kawan nak kena buat pregnancy diagnosis..


lalalalalaaaa...............
just nak ckp...MHS dah abis...
thniah buat pasukan puisi, nyanyian bahasa melayu, bola sepak n bola tmpar gurlz...
bcoz diorg dpt placing utk MHS kali ni..
dan skunk ni diorg ngah ada minggu interaksi kat Kolej Kediaman Za'ba..
dan aku masih ade di Kuang, bergembira dgn tmpat praktikal,,,,

ar-Raudhah Biotech farm sdn bhd...
at first, aku mmg x kenal n x prnah dgr nama cmpany ni...
tp bila dah tahu...baru la ak sedar...
company biotech ni mmg prlu dibanggakn...bcoz dimiliki oleh seorang insan brgelar tan sri..
tmpat ni mmg agak best...suasana kerja dgn staf yg sporting..
bnyk bnde yang ak belajar..n praktikan ap yg telah ak belajar selama di UM..
tq rakan2 ar-Raudhah..n para dktor..
thniah gak..bcoz kitorg berjaya mnganjurkan program menonton FIFA world cup bersama peringkat farm..
ramai2 tngok bola mlm tu....siap ade karoke, cabutan bertuah, kotak beracun segala bagai kannn..
dan skunk ni ak ngah mghitung hari...tamat praktikal..
T__T".....sedangkn sume mmber ak dah tmat praktikal..

tu je nak bg tau..
xde gmbar nak dipostkan...
daaa~~~




(member ak dah ready utk wat pregnancy dianosis ke atas kmbing that have been inseminated with semen)

No comments:

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...