Thursday, July 15, 2010

saje isi masa terluang

catatan......9.30 a.m.
wireless x ok....so kena cepat menaip....
ngah tunggu kawan nak kena buat pregnancy diagnosis..


lalalalalaaaa...............
just nak ckp...MHS dah abis...
thniah buat pasukan puisi, nyanyian bahasa melayu, bola sepak n bola tmpar gurlz...
bcoz diorg dpt placing utk MHS kali ni..
dan skunk ni diorg ngah ada minggu interaksi kat Kolej Kediaman Za'ba..
dan aku masih ade di Kuang, bergembira dgn tmpat praktikal,,,,

ar-Raudhah Biotech farm sdn bhd...
at first, aku mmg x kenal n x prnah dgr nama cmpany ni...
tp bila dah tahu...baru la ak sedar...
company biotech ni mmg prlu dibanggakn...bcoz dimiliki oleh seorang insan brgelar tan sri..
tmpat ni mmg agak best...suasana kerja dgn staf yg sporting..
bnyk bnde yang ak belajar..n praktikan ap yg telah ak belajar selama di UM..
tq rakan2 ar-Raudhah..n para dktor..
thniah gak..bcoz kitorg berjaya mnganjurkan program menonton FIFA world cup bersama peringkat farm..
ramai2 tngok bola mlm tu....siap ade karoke, cabutan bertuah, kotak beracun segala bagai kannn..
dan skunk ni ak ngah mghitung hari...tamat praktikal..
T__T".....sedangkn sume mmber ak dah tmat praktikal..

tu je nak bg tau..
xde gmbar nak dipostkan...
daaa~~~




(member ak dah ready utk wat pregnancy dianosis ke atas kmbing that have been inseminated with semen)

Friday, July 2, 2010

Minggu Haluansiswa Kali Ketiga



kali ketiga..
kerana sudah tiga tahun aku melanjutkan pngajian dlm degree bioteknologi
dan kini....mungkin inilah kali terakhir untuk bdk kmpung merasai kehangatan miggu haluansiswa..
hangat?

hangat kerana penuh dengan kontroversi
perasaan tidak puas hati
semngat berkobar2 bak semarak api
mula mengenal diri dan erti duniawi.....
ntah ape la yg bdk kmpung merepek kann..

anyway...for those yg dpt tawaran masuk UM utk sesi 2010/2011...thniah diucapkan..
especially sesape yg akan masuk Kolej Kediaman Za'ba!!!....^^!
kerana kamu akan bertemu aku....(Presiden Kolej)
sila abaikan kenyataan itu..

sememangnya ak x sgka....masa begitu cepat brlalu (ayat biasa dengar)..
bak mata pedang yg mghunus..tidak mengenal mgsanya..
dan plbagai cabaran n suka duka telah aku rasa sepnjang berada di Kolej kediaman za'ba ni..
huhuhuhuuu....bcoz ak nak tekankan..ak pun pernah rase mingu haluansiswa ni..

minggu haluansiswa or also knwon as MHS....=__="
mmg penuh dgn ceritera suka duka dan lara..(xkan ade cinta)..
sememangnya UM adalah lain dri yang lain...
cheers..perkara yg sukar dicari dtmpat laen..
kerana itulah yg mmpu satukan hati..hiburkan jiwa..(even ade yg rase x kena)..
who cares?..=__="..


yg penting thniah kpd freshies yg akan masuk UM..
n Gud lux kpd sesape yg akan mnjadi Pembantu Mahasiswa...slmat mnjalankan tugas..
aku harap..MHS kali ni akan memberikan sebuah memori yg manis...
sebelum aku pergi dan mungkin xkan merasa lagi.....T__T

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...