Tuesday, June 15, 2010

LaDaNg YaNg BesT...


knape ladang best??>.
bcoz mybe ni first time ak duk keje kat ladang kann....
dan keje kat cni....

agak meletihkan...tp sngt menarik..
dpt bnyk kawan sekerja yg baru...
dpt belajar bnyk bnde yg baru...
keje nak uruskan sebuah ladang yg sngt besar....^^!

ladang ape?..
skunk ni ak wat praktikal kat ladang ar-Raudhah Biotech Farm Sdn Bhd..
nak tau lebih lanjut psal tmpat ni....
serach je kat....http://arraudhahbiotech.com/en/about.html

 kmbing boer yg comeL

ak pun agak busy kat ladang ni...
so, x smpat la nak update evrythg ap yg brlaku kat aku...////

2 comments:

izzahyus0f said...

ooo..that kambeng so cute la,,,,yg boer tu...hahahahha.... mcm ko... hua hua hua.... semoga ko berjaya bukak ladang hewan gay tu plak.. (apa produk dr hewan gay tu)??

BuDak KaMpunG said...

hewan gay?

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...