Monday, April 5, 2010

SeLesai....satu tapak

baru satu tapak...
hakikatnya masih bnyk tapak yg perlu dijejak....
tapak?..ape tu?....tettt....
ala2...mcm langkah dlm kehidupan la..

actually....ak baru je selesai utk sesi presentation thesis td..
fuhhh..mmg mula2 tu agak cuak..
tp bila dah present...rase mcm tak puas...
n rase mcm nak prsent lg...

mcm2 hal gak la brlaku time present td..
ak prsent dgn agak kelam kabut skit..
bnyk sngt la nak kena bc kat slaid tu....
combination hormone segala bagai...hope supervisor ak berpuas ati..
dia nak sngt kitaorg dpt top 5 speaker..
hurmm..xtau la sape yg dpat..
ak ni pun bukan rapat sngt dgn lcturer2 tu...tettt..

dan pada mase yg same..ade la sorg prsenter tu..
x dpt nak explain pasal ape dia kira fresh weigth n dry weight..
menangis.....T__T"....
kitaorg dh expect soklan tu akan ditanye..
tp xtau la mcm mane nak takle kann...
sape presenter tu?...x bleyh ckp la kannnzz..
mane tau..dia akn dpt best speaker ke....@_@~~

hurmmm...ade sorg lg member aku ni..
time dia prsent tu...hujan mencurah2 dr langit...
diselangi petir yg penuh bersemngat mghasilkan bunyi guruh yg kuat..
diiring bunyi titisan air hujan yg lebat...
maka sore member ak ni x clear sngt la time dia prsent..
kesiannnn....
hope lcturer kat depan tu dgr la ye..
(rase mcm diorg pun x dgr jek)...
tettt......

anyway...thniah kpd sume member2 biotech yg dah prsent hari ni dan juga jumaat lalu..
hati ini mula terasa rindu..
rindu time wat keje kat lab..
duk berebut nak guna autoclave..
duk bising bila grup presentation x siap lg..
brtambah rumit kalo lab report by grup...
sorg2 nak buat hal n lepas tngan..
tp sume tu akan mnjadi kenangan n pngajaran..


tu je ak nak ckp..
bdk kmpung xnak kecoh2 sngt psal hal ni...
coz lpas ni bdk kmpung akan busy dgn thesis segala bagai..
bdk2 kolej ni pun dah x bnyk dgn hal2 projek..
so xde la wat pening pale aku lg..
kalo ade pun..ak akan pass kat org laen utk setlekan..
besa la.....bdk kmpung ni dah nak pencen dr brtugas kannn..
tugasan di dunia yg sementara..

muahahaaaahahaa...(gelak yg dahsyat)..
dlm kesempatan yg ade ni jugak la ak nak wish congrats kat bini laki Tua..
datuk Ct...coz dpt anugerah bintang plaing popular di abad ini..
eh bukan ABPBH jek....(dunia je sume tu)..
tettt.....

dlm senyap2 ni jugak la..
ade sorg mmber budk kampung tu..
dah pndai berjinak2 dgn blog..
x silap aku..dia dh buat blog b4 diz..
tp stop jap coz blog dia x hangat..
tp sekarang ni...lebih hebat dr bdk kmpung..
wlaupun seindah biasa...
tetttt......
thniah buat wan syafie

k la...
mybe lpas ni ak akan stop jap blogging...
lalalallaaaaa.......

1 comment:

non stop unsilent said...

zzzzzz.. terima kaseh ade gak selitkan pasal ak dan fresh weight. i like,hahah

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...