Tuesday, April 27, 2010

Nothing~~

catatan ni dibuat pada pukul 4.08 pagi...
waktu tempatan
(=_=)~~~~,,,,,,,tahan ngantuk
 
 
 
 
hurmmmm....mesti korg tertanye2 why budak kmpung x tido lg time ni?
ak ngah duk mngadap labtop..
keletak keletuk..keyboard lbtop ni berbunyi..
bcoz bdk Kampung ngah gigih menyiapKan thesis..
mmg agak berat nak siapkn dlm masa last minute ni..
dah la ngah exam skunk ni..
arggghhhh....!!!
even ak ade 3 paper je lg..
tp ketiga2 paper ni mmg susah..
lebih susah drpd nak abiskn burger McD yg tebal tuhh..
 waaaaaaa..........
 
 
 
tu je nak ckp...
ak mals nak citer pasal masalh peribadi kat cni,,
buat menyemak kepala je nak taip..
korg pun bukan suka nak tau masalh kann..
lebih baik kita selesaikan drpd duk bisingkan..
tettttt.....
ape la yg ak merepek ni..
 
Bila citer pasal thesis....prof aku siap bleh plak nak main2..
sape wat nipis...dpt A- jek....bleyh....
arghhh.....ape lg...sume member gua dgn pantas la terus menaip..
berusaha gigih nak tebalkan tesis..
sedangkn thesis tu mmg dah sedia tebal.
lebih tebal drp buku triple 5..
tettttt........
  




Dan aku...terus berusaha..
dlm bilik JTK ni..
alone..
bertemankan udara sejuk dr aircond....(=_=)~~~

2 comments:

abangfaizul said...

gudluck aril... abang doakan yang terbaik

BuDak KaMpunG said...

tq...
abg coMeL...

hihihiii....
nak sy kirm slm kat iJ_t ke??

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...