Monday, June 1, 2009

Bercuti atau Bermotivasi atau bersuka-suki??...





.............................................
lalalaaaaaa........................
budak kampung baru je balik dari port dickson...
bukan bercuti tapi sekadar memnuhi tuntutan mereka yg lebih tinggi..tettt..
hahaaaa...aku bercuti..
tapi diorg bagi motivasi..
yg penting kitoarg bersuka-suki....
nak tau knape?...tettt.....



2 hari satu malam je kitorg kat sane...
sekejap je mase berlalu....hotel Seri Malaysia menjadi plihan sebagai penginapan..
geng2 PM's za'ba mmg agak excited nak keluar dr kepompong belunggu kehidupan di za'ba walau seketika...
mase yg ada digunakan sbaik mungkin..tettt..
ade LDK yg agak mmbosankan..
lame kelamaan bertambah mmbosankan even agak penting..
tapi mmg agak memenatkan..
bukan kerana letih tapi mgki kerana boring...tett..


namun, keserian pntai penyelamat segala..
ade expo jualan...kitaorg pun joinn....
sekejap je ponn mlm tu....beli sikit2 souvenir kowwtt..
lalalaaaa.....

aktiviti yg dibuat punn seakan2 baru dirncang..
mcm xde correlation antara LDK...
"One Malaysia" pun boleh jadi isu even bnda ni mmg hangat diperkatakan..
budak kampung xnak komen bnyk2 coz setiap yg berlaku ade hikmahnya..
yn pnting aku dah rasa hidup kat sane....tettt,,,,,,,
tido selesa even satu malam......(hihihihiihiiiii...)...

dan hari ni gak la.....
segala kepimpinan diserahkan kpd yg baru....
aku seperti biase...
namun masih ade kegetiran menanti...
aku rindukan rakan2 yg pernah berpengalaman....

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...