Wednesday, May 27, 2009

Isu Atau Usul??.....


..........................
.............................................
hurmmm..dah hampir 2 minggu budak kampung berkampung kat perkmpungan kolej zaba...
mnjalani kursus pmbantu mahasiswa kononnya..tetttt..
dan selama itulah dah ada mcm2 isu melanda kitorg yg duk kat zaba ni ha..
masalh pentadbiran?
birokrasi belum ade lg kowwtt...
masalh displin?...perlu ke...
masalah hidup?..mmg bnyk..
jom kita terjah same2...adakah bnda ni sekadar isu atau perlu mnjadi satu usul?..


hahaaaa......xde bilik gerakan mmg satu masalah...
kerja2 renovation mnjadi punca utama tp mmg x dpt nak dielakkan..
terpaksa merempat sana sini menagih simpati org atasan....hurmm..
wat mase ni proses gerak2 kerja stil brjalan lncar but sometime ade sekat2...
hahaaaaa....nak fotostat punn susah seyy..

isu makanan punn jd hal coz xde dewan makan punya pasal...
dlm mase terdekat ni pmbekal makanan dr kolej lain punn dah nak stop..
budak kmpung rase lepas ni mybe kitorg akan dapt bekaln makanan dr udara..
pnhgtaran makanan oleh helikopter kpd PM sekitar UM..hahaaa....

percutian?
xde kowt....tp sekadar buat kursus kat luar...
x jauh ponn..

hurrmmm....usul or isu?
mmg short je post kali ni coz budak kampung agak bz skit skunk ni....
hohohohohooo.....kursus kali ni mmg sngt2 different..
terasa diri ini keseorangan mgharap kawan yg pernah berpengalaman.....




~Japannese cuisine kat Mid Valey~

No comments:

Lihat ini Juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...